Een BIEzondere ervaring rijker

14 maanden lang alles geven en dan een heel fijn cadeau krijgen!

De organisatie van www.youbetterpink.nl naast mijn fulltime job heeft zeker het afgelopen half jaar echt heel veel voldoening gegeven, maar ik heb mijn lijf behoorlijk verwaarloosd. Van een lieve collega kreeg ik daarom een behandeling aangeboden bij Karin de Bie (www.biehealthy.nl).

Twee maanden na het evenement vind ik dat ik daar maar eens de rust voor moest nemen en nu is het dan zover.

Ik rijd naar het Robert Kochplantsoen en voel me in de praktijkruimte meteen thuis. Misschien komt het door het groen op de muren. Ik heb iets met groen. Of de lichte ruimte … het winterzonnetje schijnt volop naar binnen. Hoe dan ook, ik voel me meteen op mijn gemak.

Na een prettig gesprek aan het bureau vraagt Karin aan me wat ik graag zou willen doen. Het antwoord is er al uit voordat ze haar vraag heeft afgemaakt. ONTSPANNEN! Niet mijn sterkste punt, ontspannen …

Ze kijkt even op haar klokje en zegt dat we nog tijd hebben voor een sound healing en een massage.  NOU, HEEL GRAAG! En hoewel ik geen flauw idee heb wat een sound healing inhoudt, geef ik me volledig over. Ook niet een van mijn sterke punten … mezelf overgeven.

Ik ga liggen en krijg niet alleen een dekentje over me heen, maar ook legt Karin een paar heerlijke warmtepakketjes op mijn voeten, benen en rug.

Daarna begint de sound healing. Gongen, schalen en iets dat lijkt op een soort aboriginal-achtige toeter brengen mij in een rusttoestand waarvan ik niet weet dat ik het in me heb. Ik voel me steeds zwaarder worden. Het lijkt wel of ik vierduizend kilo weeg. Als je me gevraagd had om mijn arm op te tillen had ik het denk ik niet gekund. Zo zwaar.

Zelfs slikken doe ik gek genoeg bijna niet … Echt heel BIEzar.

Na de sound healing volgt een uitgebreide massage met fijne etherische olie. Karin moet hard werken en regelmatig hoor ik haar lucht uitblazen. Arme vrouw. Alle spanning die ik ruim een jaar heb opgebouwd, probeert zij eruit te halen. En het lukt!

Geen idee hoe lang ze bezig is geweest, maar ik heb van elke minuut genoten!

Als ze klaar is dekt ze me weer toe met de deken en de warmtepakketjes en krijg ik even de tijd om bij te komen. Het enige wat ik steeds, door de hoofdsteun heen, uitbreng is … WOW! En ik gaap aan een stuk door.

MISSIE GESLAAGD! IK BEN ONTSPANNEN!
En voel me nu, in tegenstelling tot zonet op de bank, vederlicht. Bijna alsof ik zweef. Echt BIEzar!

Ik ben zelfs zo ontspannen dat ik vergeet om de parkeer-app die ik had ingeschakeld voordat ik bij BIE HEALTHY naar binnen ging, uit te schakelen.

Ik stap in de auto en rijd al gapend naar huis. Ben nog net geen gevaar op de weg. Thuis ga ik meteen naar bed. Ik ben kapot! Maar wel op een hele fijne manier.

Pas ’s avonds kom ik erachter dat mijn parkeer-app nog aan staat … en ben ik 17 euro armer, maar deze ervaring was het me meer dan waard. Hoe relaxed kun je zijn?!

Oprecht kan ik zeggen dat ik in mijn hele leven NOG NOOIT ZO ONTSPANNEN ben geweest.

Lieve Karin, dank je wel voor je aandacht en je harde werk. Ik ga zeker bij je terugkomen.

Veel liefs,
Sandra

Comments are closed.