Ervaring

www.nos.nl
Als secretaresse en productieassistent werk ik al bijna 15 jaar bij NOS Evenementen mee aan een keur van uitzendingen. Denk aan de inhuldiging van koning Willem-Alexander, verkiezingsuitzendingen, de NSS-top, nationale acties voor giro555, Koninginnedag/Koningsdag, herdenkingsuitzendingen, etc.

www.korenfestivalweesp.nl
Vanaf 2014 organiseert S-factor dit festival dat elk jaar in december plaatsvindt. Ongeveer 20 koren treden op 6 tot 8 verschillende locaties in het centrum van Weesp op. In de Grote Kerk aan de Nieuwstraat wordt het festival afgesloten met het slotconcert.

www.youbetterpink.nl
You better PINK is een benefietavond ten bate van Pink Ribbon, bedacht en geheel georganiseerd door S-factor. In 2011 was de eerste editie, met medewerking van presentator Wilfred Genee en zangeres Edsilia Rombley. Met een opbrengst van bijna 15.000 euro een groot succes te noemen.

Op 2 november 2013 is het tijd voor de 2e editie. Ook dit was weer een groot feest. Swingen op de klanken van Addition en Phoenix Funk Foundation, veilingmeester (NOS-presentator) Herman van der Zandt praat met klopt met gemak de centen uit je zak. Opbrengt: iets meer dan 11.000 euro.

Op 5 november 2016 staat de derde editie op de rol. Details over de invulling volgen later. Hopelijk levert ook deze avond weer een mooi bedrag op voor Pink Ribbon.

www.weespbasketbal.nl
In 2010 heb ik voor mijn oude basketbalvereniging (WVGV Basketbal) die inmiddels niet meer actief was, een reĆ¼nie georganiseerd. Een zoektocht via internet resulteerde in een opkomst van ruim 200 oud-leden.

Eind 2012 heb ik het initiatief genomen om te proberen de vereniging nieuw leven in te blazen. En op 11 januari 2013 waren de eerste trainingen voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar een feit. Inmiddels nemen 3 teams met enthousiaste jongens en meisjes deel aan de competitie.

www.rickvanderkroon.nl
Voor zanger Rick van der Kroon heb ik 3 concerten georganiseerd (2003, 2006 en 2008). Daarnaast heb ik tal van secretariƫle werkzaamheden voor deze zanger verricht.